Priklebakker

QP D 60/8 R
QP D 84 T/8
QP D 45/7 R

85,-

Priklebakker er en pladsbesparende måde at prikle små frøplanter op i egen beholder uden at alle vindueskarmene fyldes med potter.

Der findes mange priklebakker på markedet i halvdårlig plastik, som hurtigt går i stykker efter et par ganges anvendelse. Herkuplast har lavet nogle gedigne bakker, der holder til mange års brug. Dette er de samme bakker vi selv bruger og de er endnu uden skrammer, selvom de får masser af knubs.

Vi har valgt nogle bakker med dimensioner der passer bedre til spiselige stauder og flerårige grøntsager end de typiske bakker, hvor cellerne er meget små. Her er der relativt store celler, så planten rent faktisk kan nå at udvikle sig inden udplantning. Bakkerne er desuden med maksimalt dybe, så der er masser af plads til rodudvikling. Når planten er udvokset, har den fået en perfekt størrelse til udplantning.

Vælg priklebakke med enten 45, 60 eller 84 celler. Bakkerne optager samme mængde plads.

Spiringsmetode

Vores spiringsmetode er groft sagt sådan: Frø sås tæt i en almindelig potte efter evt forkøling. Når frøene begynder spirer og de første kimblade er kommet på, begynder man at prikle over i bakkerne. Flerårige grøntsager spirer ikke altid jævnt, men kan komme op over en længere periode, så lad bare potten med frø stå og måske vil flere komme op senere.

kategori: tilbehør
Top